At være gavekortsnærig

Jeg føler mig gavekortsnærig. At være gavekortsnærig går ud på at man har fået et gavekort til en forretning, og så har man så mange valgmuligheder, at man forsøger at presse flest mulige ting ind under det beløb gavekortet er på.

Jeg har fået et gavekort til amazon.com i fødselsdagsgave, og jeg har dedikeret gavekortet til Kindle store, så jeg kan få mig nogle bøger. Sagen er bare den, at jeg har 13 titler på min Kindle ønskeliste, og de fleste på den ønskeliste er sat på listen fordi det er den slags bøger som er liiiige lidt dyrere end dem jeg normalt bare køber når jeg ser dem, dvs. de koster over 5$. Så jeg kan ikke få alle 13 titler for mit gavekort, og så skal jeg jo VÆLGE!!!!

Det svarer til at tage mig med på biblioteket og sige jeg kun må låne én bog..

Eller sige jeg kun må have ét hækleprojekt ad gangen.

Eller kun må tage ét stykke chokolade af en hel – nu åben – pakke!!!!!!! *Gyyyyyyys*

Anyways, jeg har besluttet mig for, at jeg lige læser den bog færdig, som jeg er i gang med, og så må jeg købe efter hvad jeg har lyst til at læse til den tid, og bruge gavekortet lidt efter lidt. Så bliver det måske lidt nemmere, frem for at jeg skal vælge frit mellem bøgerne, når jeg egentlig er i gang med at læse en bog og ikke aner hvad jeg er i humør til som det næste.

Kender I det med at være gavekortsnærig?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.