Præsentation af en lidt for tyk ninja

Mit navn er Daisy. Jeg er 30 år gammel og lidt for tyk. Tja… Måske lidt mere end “lidt” for tyk. Nok en 15 – 20 kg. Min vægt har kørt op og ned i årevis og er pt 79,9kg.

Jeg har besluttet mig for (at forsøge) at være tilfreds med min krop, også selvom jeg samtidig prøver at tabe mig.

I kommer til at høre om mine tanker omkring min… hmm… voluminøse krop, om min hormonsygdom, om min søgen efter min tøjstil, om lidt af hvert i virkeligheden.

En ninja, var (i det feudale Japan) mænd som var oplært i ninjutsu, som oversat skulle betyde noget i retningen af “kunsten af holde sig skjult”. Jeg er godt nok ikke nogen mand (selvom jeg altid har været en drengepige), men jeg har holdt mig i baggrunden det meste af mit liv, så derfor ninja. Ja og så fordi jeg gerne ville have et .ninja domæne, det er da ret sejt.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.