Mig vs Livet

Jeg er ud af en familie, som relativt ofte bliver slået ned/ud/hjem af livet, på den ene eller anden måde. Alligevel er jeg også ud af en familie, som ikke mister troen på at det nok skal ordne sig – i hvert fald sjældent særlig lang tid ad gangen.

Det snakkede jeg med min mand om forleden (i en sammenhæng vi ikke behøver komme ind på her), kl 5 minutter i natmad. Og mens vi snakkede gik det op for mig, at jeg er en tumling – I ved, de der væltedukker, som rejser sig igen – og at livet er en baby med varierende interesse for min eksistens…

Og det gav mig et billede i hovedet jeg var NØDT til at tegne. Og som altid kom Evernote og dens “håndskrift” funktion mig til undsætning. Og det resulterede i denne smukke skitse:

HåndskriftJa, jeg ved det – på linje med Rembrandt. Et mesterværk uden sammenligning. Men altså, det fungerer til at fange idéen.

Og her til aften fandt jeg så motivationen til at få den tegnet sådan lidt bedre:

livet-vs-mig16Hvor fandt du motivation henne Daisy? I Netto? Nej – i det faktum at jeg er vært på Min Kreative Uge på Instagram i denne uge. Jep. Følgerne skal jo underholdes.

Mens jeg sad og tegnede i Illustrator, slog det mig, at tegningen her har dobbelt betydning for mig. Ikke bare den jeg allerede har nævnt, men også med det faktum, at livet – og en god andel af dets befolkning – konstant slår mig(/os) oven i hovedet med forventninger om, at vi skal have børn eller manglende forståelse for vores “fravalg”.

Så der har du den – Mig vs. Livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.