Peplum – toppe med skød

Sidste år tog min søster og jeg på shoppetur. Jeg fik proppet hende i en stribet top med skød (peplum), selvom jeg selv ikke lige er til skød på hverken toppe eller kjoler, jeg har altid syntes at den der flandrende del af toppen var noget underligt noget. Men jeg havde en idé om at det ville være flot til min søster, og jeg havde ret! Jeg måtte dog tvinge hende i den. Ikke så meget pga peplum delen, men fordi toppen var stribet (“Ligner jeg et Matas produkt eller hvad?”), og når man kommer med flabede bemærkninger så får det konsekvenser, så den røg med ind i prøverummet, og den var så flot til hende at hun endte med at købe den. Jeg har siden tænkt, at jeg måske burde have prøvet den også, men nej, pjat, peplum er da ikke noget for mig. Færdig.

Forleden var jeg så i H&M, fordi min veninde havde fortalt mig, at de faktisk havde en del fine ting denne sæson, og at hun selv havde fået nyt til garderoben. Jeg kom så forbi to toppe med peplum, og tænkte at jeg da i det mindste kunne prøve dem. Ja jeg må jo æde mine egne ord, de ser også bare brandgodt ud på mig, og det kunne godt passe ind i min stil. PIS! Jeg var dog så oppustet den dag, at jeg endte med ikke at købe noget. Det betyder jo bare at jeg må ud igen en anden dag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.